Sunday, December 14, 2008

Saree : Coimbatore Made

Photo 1 : Two pieces each for onion orange and chocolate cream.

Photo 2 : light chocolate, dark chocolate with lines and usual dark brown.

Photo 3 : Two pieces of maroon, pink and purple.


Photo 4 : army black and grey ( 2 pieces).

Photo 5 : Light green, greyish green and dark green.


Photo 6 : Demo with maroon.

6 comments:

::DNaZ:: said...

Yang nie pon cantiik...

SYED NAHAR said...

hehe...yg paling affordable la. better ko tanya senah ok ke tak ok kain ni. mekrida pun siap dah jadi baju kot.

Cik Faridah Huda said...

on de way.....bulan 5 nie aku blk kg br ambek...aku bt baju pesak gantung...yg kaler cream tuh aku letak kat side tepi...x sabar gak nk tgk upenye....org len simpan saree nie nak bt baju raya...aku tibai nak p kawan aku menikah awal bln 6..hehhe

SYED NAHAR said...

bagus mekrida, jangan sayang2 nak simpan..pakai je. agak nak lagi, order je. hahaha..promosi seram.

nadia said...

kain yg photo 1 tu utk jual ke x?

SYED NAHAR said...

ni entry lama cik, dah habis licin. sowi eh, sila lihat pada entry "LELONG" sahaja.