Monday, April 13, 2009

80-20 glitter threading embroided

jenis ni aku tak tau nama specific dia apa, layan je lah. ok! 1st piece kaler hijau. ni macam biasa ada corak sulaman seperti yang anda lihat. ada jugak bahagian plain, ada jugak satu part "punggung kain". kaki kain tu macam biasa lah sepanjang kain.


1st piece ni, ini la dia yang saya maksudkan bahagian punggung kain. haha...

tengok la ni pulak 2nd piece, kaler biru.

saya 4 pieces jek dulu sebab nak wat intro; biru laut, hijau mahendi, pink dan mustard colour. ada pelbagai jenis lagi colour kat kedai tapi malas nak selongkar sebab hari tu running on limited time. ok boleh book kain ni kalau berkenan di hati. macam biasa, kalau kain ini yang anda dambakan, sila nyatakannya di ruangan chatbox.

biasa la terpaksa ambil posisi yang boleh mengurangkan kesan silau flash camera. sorry lah my camera memang buruk.

macam biasa, kain total 6 meter. kalau kombinasi tu setakat ni adalah purple dengan kaler apa-apa...perasan tak? memang menggerunkan, tapi kalau dah jadi baju rasanya zaman sekarang sudah menjadi trend ke belum? haha..fikir-fikir lah!

8 comments:

natasha said...

aku xpaham konsep kain nie..nape ada 2 kaler..kaler dia cm kontra sgt..

SYED NAHAR said...

tu ah bila amik gambar mcm kontra. tapi bila jadi baju ok kot...tapi aku cadangkan yg ini kalau nak kaler pink, mustard tu ok. sbb combine dgn purple tu tak kontra. biru pun ok. next weekend aku nak tgk banyak lagi kaler lain. 4 pcs ni just permulaan. aku akan tukar kalau tak de sape nak. takkan aku nak buat kain basahan kot agak-agak la! hahaha..

pakteh said...

blh x kalo ko mskkan skali price kat cni.... aku nk bli gak... eh bkn aku nk pakai.... bini aku nk [pakai

SYED NAHAR said...

maward: kalau nak beli, nyatakan pilihan anda, then email la kat saya. i will consult u the price pastu discuss mcm mana nak post ke urgent ke atau aku akan bawak masa balik malaysia nanti. 1 june!!

diri ini.... said...

1 june balik? chimpeng kate balik bulan 12..tipu la tu dia tu..nak ngelat xnak belikan sari tu..ne hot ne..jage dia....

SYED NAHAR said...

hahaha...korg ni kena kaunselling lah..hahaha

Anonymous said...

yg ni braper harganya?

SYED NAHAR said...

RM150 tapi dah abis dah jenis ni. out of stock! sorry. kalau ada pun lepas raya..tu pun rasanya tak de dah...sorry!