Wednesday, August 5, 2009

LELONG : punjabi suit

PS-01 : RM70 SOLD

PS-02 : RM70 SOLD

ini set untuk punjabi suit tapi belum jahit lagi. so kalau nak buat baju kurung pun boleh. part yang ada corak atau labuci tu saiz dia dalam kalau buat baju kurung just muat-muat belah depan jer. ada 5 helai je semua esok saya upload lagi. lupa, kain jenis lembut rasanya georgette. haha.

6 comments:

Anonymous said...

ada warna apa lg?

SYED NAHAR said...

esok cek saya apdet ada lagi 3 atau 4 helai lagik...

faezah said...

PS-02 ni kaler grey kan? bunga sulam x de labuci kan? kena lining ke?

SYED NAHAR said...

bunga sulan ni tak de labuci..yg oren tu je ada labuci.

kalau buat baju tak yah lining.

set sekali dengan selendang...

pakej la...kasut je kena beli lain. hahahaha..

faezah said...

hamboi suka hang ye syed... hang x nak jual kasut skali ka? bg matching ngan kain.. hahahaha....
kata ada kaler lain kaler apa lg ada? nanti org lain cop cepat... akak nk yg bersulam... kaler apa lg ada?

Hadi said...

Syed..saya nak book yang no 1 warna orange.Macamana nak buat bayaran dan delivery.