Thursday, March 12, 2009

100/3 full

with falsh from camera.

without flash.

i tak tau nak cakap, serious dia sebut macam ni je bila i tanya apa nama dia. i pun tak paham hindi sebenarnya. haha.. tapi kain dia macam biasa lah, 6 meter, apa yang anda lihat tu adalah sama sahaja sepanjang kain. tak de part punggung-punggung nih. haha...lucah ke? tapi kaki kain tu wajib lah ada.

masih free boleh book!

5 comments:

.::haS::. said...

yg di berapa rega dia lak?

SYED NAHAR said...

hehe..jenis ni payah nak dapat la. kadang2 je muncul.

SYED NAHAR said...

yang pasti lebih pada harga combatore. tapi tak kurang pada bangalore. kalau ada org nak baru aku tanya balik. so far tak de sapa order kain ni. haha..tapi akak aku dah wat baju mendapat pujian...??

Anonymous said...

hai nahar... akak baru tau pasal blog ni... yg ni ada lagi ker? brape harganya?

SYED NAHAR said...

RM90....yg ada cuma warna coklat mustard dan hijau sahaja...